Bongasin Hurinan erittäin hyvän kirjoituksen, joka käsitteli sitoutumiskriisiä. Kommenttipalstalla näin mainion ehdotuksen.  "Tuo ilmiö johon viittaat miesten käyttäytymisessä...tunnetaan psykologiassa muun muassa kuminauhaeffektin nimellä. Hyvä olisi jos ne (ihmisyyteen liittyvät psykologis-biologiset ilmiöit) olisi meille jo vaikka lukiossa opetettu geometrian ja logaritmien sijasta", kirjoittaa Rita maestro.

Ehdottoman hyvä se olisi. Mihinkähän suuntaan asiaa pitäisi ajaa... Tämä ehdottomasti lisäisi yleistä hyvinvointia. Opastusta voitaisiin antaa myös siinä, mitä esimerkiksi reiluus ja luotettavuus tarkoittavat kohdistettuna

 a) samaan

tai

b) vastakkaiseen sukupuoleen.

Geometria ja logiikka eivät tosiaan paljon auta miesten ajatuksenjuoksun ja siitä seuraavan toiminnan ymmärtämisessä. 

On oikeastaan aika hassua, että juuri naista on pidetty sellaisena heikkona ja viettien vietävissä olevana olentona. Voisikohan se johtua siitä, että naiset ovat olleet suuren osan elämästään raskauden aikaisen ja sen jälkeisen hormonimyrskyn heitteleminä...On pelottavaa seurata, miten paljon raskaus vaikuttaa ihmisen mieleen. Sekin on pelottavaa, että ajattelen miehistä nyt näin nurjamielisesti; tunnenhan paljon ihania miehiä. Mutta useimmat niistä sortuvat täysin selkärangattomaan ja ala-arvoiseen toimintaan. Eikä se oikeastaan ole edes sortumista vaan täysin oikeutettua, koska viettiään tulee seurata. Tällä logiikalla omistushaluinen saa vapaasti vallata uuden mantereen aarteet. Pah.