Lallalaa 1:  Nyt on sairastettu kaksi kokonaista viikkoa (aika on mennyt kuin sumussa kulkien) ja on silti ihmeen hyvä mieli (Tai ehkä sittenkin vähintään puolipilveä...?). Aamulla kävin tervehtimässä lääkärisetää, joka tirkisteli aukoista pääni sisään ja tähysteli kallon luiden onkaloihin. Sanoi, että ylimääräistä tavaraa on. Olkoon. Sain luvan jo yrittää lenkkiä loppuviikosta. Onkin jo tehnyt kovasti mieli kunnolla ulkoilemaan.

Lallalaa 2:  Minäpä olen menossa konserttiin maailman hauskimman seurueen kanssa. Arvelen, että tästä tulee hillittömän hulppea ja kosteahko kesäretki. Ah, KESÄ!

56085.jpg

 

Lallalaa 3: Aion ostaa uuden menopelin. Koska kävin pyörähtämässä työpaikallakin, palkitsin itseni näiden kaunokaisien silmäilykierroksella naapurinsetien luona. Entten tentten teelikamentten...

56057.jpg

56058.jpg

 

56059.jpg

 

Lallalaa 4: Sain yllättävältä taholta kutsun massiivisiin, mutta yksityisesti järjestettyihin piilopirskeisiin männä viikonloppuna, josta tosin jouduin kieltäytymään tämän räkäilyn sekä toisten juhlien takia. Lämmitti silti. Etenkin poskia  ;)

Menen nyt poistamaan sitä ylimääräistä tavaraa ja ottamaan uunista ohrapuuron. Tekeeköhän tätä herkkua näinä päivinä enää kukaan muu kuin minä?!

56088.jpg